Lady Yan: Result !

Result !

                                  


Saat yang ditunggu-tunggu..Jantung berdebar-debar terasa mcm ambil SPM semula.Akhirnya,tepat jam 12 mlm,15 Februari 2013,dengan rasminya keputusan peperiksaan student UPM dan UiTM dah boleh disemak.
Alhamdulillah.4 rata uw tidak lah,tapi in shaa allah pada sem akan datang.Tidak lah gempak result yan macam kalian,tapi tahniah AZYAN NABIHAH AZMI awk dah usaha yg terbaik.Tiada C dan 3.0 ke atas.



 "Allah memberi berdasarkan apa yg kita usaha kan ".


Tidak kira kita ni lemah,lambat faham ke apa,tapi kalau kita usaha,in shaa allah hasilnya lumayan.





Nikmat yang sedikit apabila kita bersyukur,Allah akan gandakan ia.Percayalah.Wallahualam.
Wassalam.Bye bye.

11 comments:

Setiasmile said...

ergh..... bkn 15 febuarike??

Azyan Nabihah said...

haha..silap silap..tq tegur..:)

Cik Aida™ said...

tahniah dapat 3.0 ke atas :)

Azyan Nabihah said...

tq dear..:)

Shakira Pathi said...

tahniah tahniah:)

nadia farhana said...

hebatnya congrats

Azyan Nabihah said...

Tq shakira:)
Nadia,awk lg hebat syg.:)

Miss Za said...

congrats...buat yg lebih baek next sem...gud luck!!
done follow sini jgk...rjin2 la ke blog za yer...http://meetmissza.blogspot.com/

Nurul Ain said...

betul tu
http://www.ainahmad.com/

Hanim Irsyad said...

tahniah.

diera_nadiera ulalaaa~ said...

alhamdulillah.
tahniah awak.. :')